منتديات احلام الامة النسائية
مرحبا بك أختي الزائرة
نورت منتدانا
ندعوك للإنضمام إلينا
وليكن شعارنا نلتقي لنرتقي
منتديات احلام الامة النسائية
مرحبا بك أختي الزائرة
نورت منتدانا
ندعوك للإنضمام إلينا
وليكن شعارنا نلتقي لنرتقي
منتديات احلام الامة النسائية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى اسلامي للنساء والفتيات
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
نحن قوم أعزنا الله بلإسلام فمهما ابتغينا العزة في غيره أذلنا الله
مواضيع مماثلة
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم

 

 كــفتة البطاطس الأكثر من رائعة بالتفصيل الممل والصور المميزة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
نبض الامة
المديرة العامة
المديرة العامة
نبض الامة


كــفتة البطاطس الأكثر من رائعة بالتفصيل الممل والصور المميزة  081229104054plkD
انثى عدد المساهمات : 293
تاريخ التسجيل : 12/06/2010

كــفتة البطاطس الأكثر من رائعة بالتفصيل الممل والصور المميزة  Empty
مُساهمةموضوع: كــفتة البطاطس الأكثر من رائعة بالتفصيل الممل والصور المميزة    كــفتة البطاطس الأكثر من رائعة بالتفصيل الممل والصور المميزة  I_icon_minitimeالسبت أغسطس 07, 2010 1:39 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



الصراحة أنا قرأت الموضوع ذا في إحدى المنتديات المميزة وعجبتني الطريقة
وقلت لازم تعرفوا طريقة كفتة البطاطس لأنها أكلة رائعة صدقوني
جربوا ومش هتندموا ، ودي طريقة بسيطة لعمل كفتة البطاطس اللذيذة





أولا : المكونات كــفتة البطاطس الأكثر من رائعة بالتفصيل الممل والصور المميزة  Get-2-2008-iky1wvl8



- كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة (تهرس البطاطس بالشوكة ولا تستخدم الكبه)


- حزمة بقدونس مفرومة

- كيس فيجتار

- بيضتان

- كوب بقسماط مطحون

- ملح-فلفل



ودى صورة المكونات




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





ثانيا : للحشو : كــفتة البطاطس الأكثر من رائعة بالتفصيل الممل والصور المميزة  Get-2-2008-9ndhrgbt


لحمة مفروم عصاج (يراعى أن تكون حمراء مافيهاش دهون )-

- جبنه كريمة على جبنة رومى مبشور


ودى صورة الحشو





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





ثالثا : للتغطية كــفتة البطاطس الأكثر من رائعة بالتفصيل الممل والصور المميزة  ANSmile05

- أول طبقة : كوب دقيق على كيس سبايسى أو كيس فيجتار

- تانى طبقة :بيضتان مربوبتان على ملعقتين لبن

- تالت طبقة :كوب كورن فليكس مطحون على شويه بقسماط





- ودى صورة بمكونات التغطيه والتغطيه دى شغالة - فى كل البانيهات



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





رابعا : الطريقة كــفتة البطاطس الأكثر من رائعة بالتفصيل الممل والصور المميزة  Vertag%5B1%5D


- -- نحط مكونات العجينة على بعضها ونعجن لحد ماتكون جينة قابلة للتشكيل

ممكن نزود كمان شويه بقسماط

والصورة مبينة إن العجينه يمكن تشكيلها لإنى عامله قرص ورامياه فيها



- ممكن نضيف الملح والفلفل بس بحرص لإن الفيجتار بيكون فيها ملح وبهارات


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




- نصبع الكفته زى الصور ممكن كور وممكن

الكور لحشو اللحمة المفرومة مثلا والصوابع للجبنة وممكن نصغر الصباع

شويه بس مش كتير



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




- وبعدين نحط مكونات التغطيه زى الصور



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]






وممكن نزود بيضة كمان لو لقينا الكميه خلصت وممكن نكرر العمليه تانى

للصباع الواحد لو إتبقى حاجة يعنى نرجع تانى نحطه فى البيض وبعد كدة

البقسماط بالعربى كدة ما فيش حاجة تترمى


- نغطى الصوابع وبعدين نحطها فى التلاجة لمدة ساعتين على الأقل


- وممكن نقسمها نحطها فى الفريزر بس نحكم إغلاقها يعنى نغطي الطبق

بكيسين بلاستيك محترمين ونربطهم كويس عشان تفضل متماسكة وما تطراش





ودى صورتها بعد ماطلعت من الفريزر بس مش الكميه كلها




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




- نكون مجهزين زيت غزير للتحمير وبعدين نقدحه بس مانزودش يادوب يبتدى

يقدح (علشان الكفته ناتغمقش على طول وتاخد وقتها )وناخد من الفريزر

على الزيت ونوطى النار تاخد لون من تحت نقوم مقلبينها على طول عشان تاخد

نفس درجة اللون من فوق ويراعى أن يكون اللون دهبى مش غامق




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



وده هو الشكل النهائى للطبق بس للأسف هيا إغمقت شويه لإنى قدحت الزيت

قوى بس بأمانة هيا بتطلع منى أفتح من كدة بس واضح إن اليوم مش يومى

النهاردة




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




شايفين الحشو من جوه بيكون عامل إزاي للجبنه عشان كدة لازم تتقدم سخنه

عشان خاطر الجبنة ماتزعلش بصراحة كله كوم وزعل الجبنة كوم



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هاااااااااااااه ان شالله اعجبتكم ياااحلوووين


م ن
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://ahlam78.yoo7.com
 
كــفتة البطاطس الأكثر من رائعة بالتفصيل الممل والصور المميزة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» تشكيلو رائعة من فساتين الاطفال 2010
» تسريحات 2010.تسريحات جذابة .تسريحات رائعة .تسريحات حديثة 2010

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات احلام الامة النسائية :: اقسام احلام للطبخ العربي و العالمي :: منتدى المطبخ-
انتقل الى: